LG ikinci amiral gemisi akıllı telefonunu hazırlıyor

LG G4’ü geçtiğimiz günlerde piyasaya süren LG Electronics’in yıl bitmeden ikinci bir amiral gemisi akıllı telefon piyasaya süreceği belirtiliyor.
lg-2015-modelleri

2015 yılına oldukça hızlı bir giriş yapan Güney Koreli teknoloji devi LG Electronics merakla beklenen yeni amiral gemisi akıllı telefonu LG G4’ü geçtiğimiz ay piyasaya sürmüş olsa da, LG G4 kullanıcıları etkilemek konusunda pek de başarılı olamadı ve LG’yi hayal kırıklığına uğrattı. LG G4’ün bu sönük çıkışı LG Electronics’in 2015 yılında akıllı telefon pazarında istediğini bulamayacağını düşündürmüş olsa da, ortaya çıkan yeni bilgiler firmanın bu yıl için farklı planları olduğunu ortaya çıkardı.

LG Electorincs‘e yakın kaynaklar tarafından paylaşılan bilgiler, Güney Koreli teknoloji devinin bu yıl tek amiral gemisi akıllı telefonla yetinmeyeceğini ve yıl sonuna kadar yeni bir amiral gemisi akıllı telefon daha piyasaya süreceğini gösterdi. Bunun yanı sıra geçtiğimiz günlerde Tayvan’da konuşan LG yöneticisi Eason Shao’nun da bu iddiaları doğruladığı ve LG’nin bu yıl iki yeni amiral gemisi akıllı telefon piyasaya sürerek telefon satışlarını arttırmayı planladığını söylediği belirtiliyor. LG tarafından bu yıl piyasaya sürülecek olan ikinci amiral gemisi akıllı telefonun hangi seriden olacağı ise şimdilik belirsizliğini koruyor.

Share