LG Optimus G rakiplerini korkutacak

LG Optimus G, internet hızı ve uygulama performansına önem verenlerin en iyi dostu.

LG Optimus G rakiplerini korkutacak

LG Optimus G rakiplerini korkutacak

LG Optimus G, internet hızı ve uygulama performansına önem veren tüketicilerin en iyi dostu olabilir. LG küresel alanda tanınan bir elektronik üreticisi ancak mobil cihaz alanında Türkiye’deki tüketicilerle arasındaki ilişkinin harika olduğu söylenemez.

Uzun yıllardır başta ekran teknolojisi olmak üzere üretici ve tedarikçi olarak adını duyuran LG, akıllı telefon piyasasında da adını kabul ettirmiş bir marka. Ancak özellikle ülkemizde önyargıları ve soru işaretlerini yıktığını söylemek zor.

Steve Jobs’ın ölümüyle durgunluk dönemine giren Apple’ın yarattığı boşluğu kaliteli ürün + yoğun promosyon faaliyetleriyle fazlasıyla dolduran Samsung’un yanı sıra, Nokia ve BlackBerry gibi eski oyuncuların geri dönüşü, HTC ve Sony gibi markaların da güç kazanması, mobil piyasada rekabeti sanılandan daha acımasız hale getirdi.

Hal böyle olunca, LG rakiplerinden geri kalmamak için kozlarını öne sürmeye başladı. Güney Koreli firma, ilk olarak en büyük rakibi Samsung’a karşı Apple stratejisi kullanarak dava açmaya başladı. Samsung’u yine rakibinin promosyon stratejisiyle vurmak isteyen LG, promosyon çalışmalarını da son dönemde fazlasıyla artırmış görünüyor.

Bu çabaların sonucunda, geçmişteki modellere kıyasla adını daha fazla duyduğumuz bir telefon var karşımızda: Optimus G.

Kaynak:ntvmsnbc

Share