Motorola Moto 360, 3 saatte tükendi

IFA 2014 kapsamında resmi olarak tanıtılmasının ardından Kuzey Amerika’da satışa sunulan Motorola Moto 360, sadece üç saat içerisinde tükendi.

Google tarafından giyilebilir cihazlara yönelik olarak geliştirilen ve geçtiğimiz aylarda resmi olarak tanıtılan Android Wear işletim sisteminin çıkış cihazları arasında Motorola Moto 360 da yer alıyordu. Amerikalı telefon üreticisi Motorola tarafından geliştirilen Moto 360, Android Wear’ın diğer çıkış cihazları olan LG G Watch ve Samsung Gear Live’e kıyasla piyasaya sürülme konusunda geç kalmış olsa da, bu durum kullanıcılardan yoğun ilgi görmesini engelleyebilmiş değil.
motorola-moto-360

Şu sıralar Berlin’de düzenlenmekte olan IFA 2014 kapsamında Motorola’nın düzenlediği basın toplantısında Moto G ve Moto X’in yanı sıra resmi olarak tanıtılan Motorola Moto 360, bir yandan da Kuzey Amerika’da piyasaya sürüldü. Özellikle yuvarlak tasarımı sayesinde piyasadaki diğer akıllı saatlerden ayrılan Moto 360, kullanıcılar tarafından yoğun ilgiyle karşılandı ve satışa sunulmasından sadece saatler sonra tükendi.

Moto 360‘ın ABD’de satışa sunulmasından 2 saat 25 dakika sonra bir açıklamaya yayınlayan Motorola, akıllı saatin tükendiğini duyurdu. Yine aynı saatlerde Best Buy ve Google Play online mağazaları da stoklarındaki Moto 360′ların tükendiğini açıkladı.
Kaynak:Mynet

Share