O dünyanın en ince telefonu!

Şubat ayında tanıtılan ve özellikle ince tasarımıyla diğer tüm telefonları geride bırakan Gionee ELIFE 5.5L’e kameradan işlemciye ve hatta batarya tipine kadar güncelleme geldi.

İlk olarak cihazda artık Mediatek MTK6592 model işlemci kullanılmıyor. Bunun yerine çok daha güçlü olan Snapdragon 400 yongasına cihazda yer verilmiş. Bu sayede Gionee ELIFE 5.5L daha yüksek ROM desteğine de sahip olmuş oldu. İlk modeli sadece 3G teknolojisini desteklerken, yeni modelinde 4G/LTE desteği de kazandırılmış durumda.

Gionee-ELIFE-5-5

DOPİNGİ ALDI, CİHAZ KALINLAŞTI

5.5 mm ebatlarıyla ilk sürüm cihaz pazardaki diğer telefonları geride bırakarak dünyanın en ince telefonu ünvanı almıştı. Yeni sürümde ise donanımsal güncelleme sonrası tasarımda ufak çaplı bir değişiklik oldu ve cihaz ‘biraz’ kalınlaştı; 5.5 mm olan cihaz kalınlığı 5.7 mm’ye çıktı.

5.5 inç’lik bir ekrana sahip olan ve 1080p çözünürlüğe ulaşan cihazda 2 GB RAM ve 16 GB hafıza yer alıyor. 13 megapiksel dahili Sony kamera ile yüksek çözünürlüklü fotoğraf ve video çekimi yapabilen cihazın hangi tarihte satışa çıkacağı ise şimdilik açıklanmadı.

Kaynak:Hürriyet

Share