Panasonic’in cep yakan dev 4K tablet

Tablet-dizüstü dünyasında hızla sayıları artmaya başlayan Windows 8 4K tabletlere dev bir tane daha ekleniyor. Panasonic’in Ocak ayında satışa sunacağı Toughpad UT-MB5, bir tabletten çok bir monitörü andırırken, tüketicilerin cebini yakacak bir teknolojiye sahip.

Panasonic’in cep yakan dev 4K tablet

Panasonic’in cep yakan dev 4K tablet

Panasonic, Ocak ayında dünyanın en ince ve en hafif 20 inç tabletini satışa sunacak. ABD’de 5.999 dolar fiyat etiketiyle sunulacak olan 4K çözünürlüğe sahip Toughpad UT-MB5, 3840×256 LCD ekrandan oluşan bir monitörü andırıyor.

Magnezyum alaşım ve güçlendirilmiş fiberglas malzeme kullanılan Toughpad, 2,35 kg ve 12,5 mm kalınlığında. Tablet, özel tutma yerleri sayesinde kaymıyor. Hastanelerde, galerilerde, müzelerde, sanayi tesislerinde ve inşaat alanı gibi yerlerde kullanılması düşünülen Toughpad, IPS dokunmatik ekranıyla kullanılan Pixel Perfect kalemiyle geliyor.

1.9 GHz hızında Intel Core i5 işlemcisi bulunan dev tablet, Windows 8.1 işletim sistemiyle gelecek. 256 GB SSD hard drive 8 GB RAM’i bulunan Toughpad, aynı zamanda NVIDIA GeForce 745M grafik işlemci birimi kullanıyor. Üç adet USB 3.0 girişi, SDXC kart yuvası ve HDMI girişi de diğer cihazlarla uyumunu kolaylaştırıyor.

Photoshop gibi iş dünyasının sıkça kullandığı uygulamaları gittiğiniz her yerde farklı bir şekilde kullanma imkanı sunacak Toughpad, iş dünyasının sevilen akıllı ekranlarından olabilir.
Kaynak:ntvmsnbc

Share