Photoshop artık telefonlarda!

Adobe Photoshop Touch ürününün akıllı telefonlara yönelik yeni bir sürümünü çıkardı.

photoshop artık cep telefonlarında

photoshop artık cep telefonlarında

Adobe Photoshop Touch ürününün iPhone, iPod Touch ve Android’li akıllı telefonlara yönelik yeni bir sürümünü çıkardı.

Adobe Photoshop tablet uygulamalarında başarılı olmuş Touch uygulamasını telefonlar için de pazara sunduğunu duyurdu. Telefon için uygulamayı Mac App Store ve Google Play aracılığıyla 4,99$ karşılığında satınalabiliyorsunuz.

Beklenti vardı biz de yaptık!

Mobil uygulama ile ilgili konuşan Adobe Dijital Medya Çözümleri Danışmanı Barış Özcan, şunları söyledi: “Mobil telefonlar insanlar için artan oranlarda ilk planda düşünülen fotoğraf çekme ve düzenleme aracı haline geliyor. Adobe olarak müşterilerimizin gelişmekte olan yaratıcı iş akışları için hep daha iyi hizmet sağlamak konusunda kararlıyız. Photoshop fanlarının bazı temel Adobe görüntüleme işlevlerini akıllı telefonlarında da istediklerini fark ettik ve bu uygulamayı hayata geçirdik.”

İşte programın özellikleri!

Programın mobil versiyonu ile; katmanlar, seçme araçları, filtreler, ton ve renk ayarlamaları gibi popüler özellikleri kullanabiliyorsunuz. 12 megapiksele kadar görüntüler katmanlarla düzenlebiliyor, Scribble Selection ile görüntüler hızlı bir şekilde birleştiriliyor ve Refine Edge aracıyla seçimler kolayca rötuşlanabiliyor. 2GB depolama alanınız bulunuyor ve görüntülerinizi Adobe Creative Cloud ile otomatik olarak senkronize edebiliyorsunuz. Adobe Photoshop Touch, katmanlama ve birleştirme özellikleriyle derinlik ve değer sağlıyor.

Share