Samsung bildirim ışığını değiştiriyor

Samsung uzun yıllardır ürünlerinde yer verdiği bildirim ışığında yeniliğe gidiyor.

samsung-bildirim-isigi

Akıllı telefondaki yeni bildirimleri fark etmek için çoğu zaman ses ve ekran yeterli oluyor. Cihazın sessiz moddayken ya da arka kısmı dönükken fark edilemeyen bildirimler için Samsung yeni bir sistem geliştirdi. Smart Glow adlı özelliğin LED bildirimin yerini alması bekleniyor.

SMART GLOW NE İŞE YARIYOR?

Sammobile sitesinin haberine göre, Güney Koreli şirketin Smart Glow özelliği, akıllı telefonun arka kamerasını çevreleyen bir kare şeklinde olacak. Akıllı telefona gelen bildirimlere göre uyarı verecek olan Smart Glow, telefonun pil uyarısından farklı uygulamalara gelen bildirimlere karar birçok amaç için kullanılabilecek.


SMART GLOW İLE ARKA KAMERA SELFİE’Sİ!

Smart Glow’un tek özelliği LED bildirimin yerini alması da değil. Bu özellik aynı zamanda arka kamera ile selfie çekmek isteyenlere de yardımcı olacak. Arka kamera ile selfie çekmek isteyen kullanıcılar cihazı yüzlerine doğru tuttuğunda Smart Glow özelliği devreye girecek ve yüz algılandıktan birkaç saniye sonra otomatik olarak fotoğraf çekilecek. Smart Glow özelliğinin yakında duyurulacak Galaxy J2’de (2016) ilk kez ortaya çıkması bekleniyor. Merakla beklenen Galaxy Note 7’de ise bu özelliğin olup olmayacağı şimdilik belirsiz.

Share