Samsung Galaxy E5 ve E7 sızdırıldı

Bir süredir konuşulan Galaxy E serisinin ilk üyeleri olan Samsung Galaxy E5 ve E7’nin donanımsal özellikleri hakkında yeni detaylar gün yüzüne çıktı.

Bu yılın başında piyasaya sürdüğü yeni amiral gemisi akıllı telefonu Galaxy S5’in istenilen başarıyı yakalayamamasının ardından sıkıntılı bir sürece giren Güney Koreli teknoloji devi Samsung önümzdeki yıl daha az akıllı telefon piyasaya süreceğini duyurmuş olsa da, her geçen daha fazla Samsung akıllı telefon gün yüzüne çıkıyor. Geçtiğimiz günlerde resmi olarak duyurulan Galaxy A3 ve A5’le hayata geçirilen Galaxy A serisinin üst düzey üyesi Galaxy A7’nin dün ortaya çıkmasının ardından bugün de Galaxy E serisinden ilk akıllı telefonlar gün yüzüne çıktı.

samsung-galaxy-e5-e7

(Mynet) Önümüzdeki yıl orta seviye akıllı telefonlardan oluşan yeni bir telefon serisi piyasaya süreceği bir süredir konuşulan Samsung’un hazırlıklarını sürdürdüğü Galaxy E serisinin ilk telefonları Galaxy E5 ve E7 olacak gibi görünüyor. Üstelik Sam Mobile tarafından internete sızdırılan yeni bilgiler sayesinde her iki telefonun da donanımsal özellikleri gün yüzüne çıktı.

Galaxy E7‘nin donanımsal özellikleri arasında 1280 x 720 piksel çözünürlükte 5.5 inç Super AMOLED dokunmatik ekran, Snapdragon 410 işlemci, 2 GB RAM, 16 GB dahili hafıza, microSD hafıza kartı desteği, 13 megapiksel arka kamera ve 5 megapiksel ön kamera yer alacağı belirtiliyor.

Samsung Galaxy E5‘in ise 5 inçlik Super AMOLED ekranı dışında E7’yle aynı donanımsal özelliklere sahip olması bekleniyor. Android 5.0 Lollipop işletim sistemiyle piyasaya sürüleceği söylenen E5 ve E7’nin çıkış tarihleri ise şimdilik belirsizliğini koruyor.

Share