Samsung Galaxy Note 4 bunu hak ediyor

Akıllı telefon modellerinin birçoğunu geride bırakan Samsung Galaxy Note 4 bu ilgiyi oldukça hak ediyor.

Özellikleri ve Fiyatı harika
Dünya devi Güney Kore’li firma yakın zamanda tanıttığı Samsung Galaxy Note 4 akıllı telefonu beğeni rekorları kırıyor. En iyi ve en çok satılan modellerden bir tanesi olan olan Samsung Galaxy Note 4 özellikle Geniş Ekran’dan hoşlanan kullanıcıların öncelikli tercihi.

Note 3 de olduğu gibi ekran değişmemiş ve Ekran 5,7 olarak kalmış. AMOLED’i tercih eden Note 4’te çözünürlük ise 2560X1440 olarak belirlenmiş. İşletim sitemi ise Android KitKat 4.4.

Cihazın batarya ömrü ortalama 1 gün, tabii ki bu kullanıma göre değişiyor(İnternet, GPS,Ekran parlaklığı,Oyun performansı’na göre). Tasarruf moduna geçtiğinde %10 batarya ile 24 saat dayanma özelliğine sahip. 3 GB RAM, 64 GB Kart destekli 32 GB dahili depolama alanına sahip.

samsung-galaxy-note-4

Türkiye’nin en büyük alış-veriş sitesi olan Hepsiburada.com da 2.298,99 TL’lik fiyatıyla satışa sunulan telefonun Türkiye’de tutacağından şüphemiz yok.

Üst Düzey Ekran
(Quad HD Super AMOLED Ekran)
5,7″ Quad HD Super AMOLED ekran E-kitap okumak için ideal olan telefonun ekranı netliği ve gerçekciliği ile farkını hissettiriyor.

Kamera
Karanlık ortamda çekilen resimler genellikle çok iyi çıkmaz ancak bu telefon ile endişelenmeye gerek yok. 3,7 MP F1.9 lensli kamera ve 16 MP Akıllı OIS arka kamera size karanlık ortamlarda bile size en iyi fotoğrafları çekmenizi sağlayacak.

Akıllı Seçim
Serbestçe istediğiniz ekrandaki metin ve içeriği seçin
S pen özelliği ile metin ve içerikleri kolayca seçebilir, kopyalayıp yapıştırabilirsiniz.

Hızlı şarj ve yüksek pil kapasitesi
30 dakika içinde genellikle 55 dakikalık bir süreç olan sıfırdan %50 şarja ulaşma imkanı. Kısa zamanda şarjınızı daha uzun kullanmak istiyorsanız, Ultra Güç Tasarrufu modunu kullanmanızı tavsiye ederiz.

Boyutlar
153,5 x 78,6 x 8,5 mm / 176 g

Bellek
3 GB RAM + 32 GB Internal memory
64 GB’a kadar destek

 

Share