Samsung Galaxy S5 çok yakında Hepsiburada’da

Kısa süre sonra Türkiye’de satışa sunulacak olan Samsung Galaxy S5 için kullanıcılar sabırsızlanmaya başladı. Geçtiğimiz ay Barselona da tanıtımı gerçekleştirilen Samsung Galaxy S5 çok yakında 150 ye yakın ülkede satışa sunulacak. Bu ülkelerden biri de Türkiye.

1080p HD Amoled ekranı, toza karşı dayanıklı hale getirilen kasası, 16MP’lik geliştirilmiş fotoğraf çekebilme opsiyonları şüphesiz öne çıkan ayrıntılardan birkaçı.

Bununla birlikte Samsung’un insan sağlığına da önem verdiğini görüyoruz. Nabız ölçme özelliği sayesinde kullanıcılar nabızlarını kolaylıkla ölçebilecek. 2GB Ram’i ve dört çekirdekli 2.5GHz hızındaki işlemcisi ile bir çok uygulamayı aynı anda açıp hızın keyfini çıkartabilirsiniz.

En güncel USB teknolojisi olan USB3.0 teknoloji ile çektiğiniz video, resim veya dosyalarınızı bilgisayarınıza çok hızlı bir şekilde aktarabileceksiniz.

Çok şık bir tasarıma sahip Samsung Galaxy S5 modelinin henüz belirlenmiş 4 ayrı renk seçeneği var(beyaz, mavi,altın rengi ve siyah).

Android platformunun en güncel sürümü olan 4.4 Kit-Kat ile geleceği açıklanan telefonun parmak izi okuyucu özelliği ve 5.1 inch ekranı ile isminden uzun süre söz ettireceğe benziyor.

Aldığımız duyumlara göre kısa bir süre sonra Türkiye’nin en büyük alış-veriş sitesi Hepsiburada.com da Samsung Galaxy S5’in satışa sunulacağı müjdesini verebiliriz.

Share