Samsung Galaxy S7 edge şarj olurken yandı!

Gün geçmiyor ki bir telefon daha alev almasın! Note 7 bitti derken, şimdi de Samsung Galaxy S7 Edge alev aldı.
samsung-patlama-s7-edge
“Yanma”, “alev alma,” ve “patlama” sözcükleri son haftalarda teknoloji endüstrisinde Samsung markasıyla adı sıkça anılan sözcüklerin başında geliyor. Geçtiğimiz günlerde bir iPhone 7’nin de alev almasıyla “yok artık” dedirten bu durum, öyle görünüyor ki Samsung’un peşini bir türlü bırakmak bilmiyor.

Galaxy Note 7’de yaşanan yanma sorununa tam olarak neyin yol açtığını bilmediğini açıklayan Samsung, öyle görünüyor ki benzer bir sorunu görece çok daha az da olsa Galaxy S7 edge ile de yaşıyor. Daha önce yaşanan bazı hadiselerin oldukça sınırlı sayıda kalması, Galaxy S7 edge için topyekün bir endişenin gereksiz olduğunu düşündürmüştü. Fakat yeni bir hadisenin ardından gözler bu defa artık ciddi olarak S7 edge’in üzerine çevrilebilir. Zira PhoneArena’da yer alan rapora göre Galaxy S7 edge bu defa bir orijinal ürün üreticisine ait şarj aleti tarafından şarj edilirken alev aldı.

ABD’deki büyük GSM operatörlerinden birinin PhoneArena’ya yaptığı açıklamaya göre söz konusu cihazın kullanıcısı Galaxy S7 edge’i henüz iki hafta önce Galaxy Note 7 cihazını geri vermek durumunda kaldığı için bir değiş tokuş yaparak aldı. Kullanıcı, bu hadise gerçekleştiğinde cihazın gece boyunca orijinal bir şarj aletiyle şarjda olduğunu belirtiyor.

samsung-patlama-s7

Share