Samsung tabletle telefonu birleştirdi

Güney Koreli üreticinin, Temmuz ayı içerisinde yeni bir Phablet modeli daha tanıtılacağı sızıntıları doğrulandı!

Tabletlerin ekranı kadar büyük olsun ama telefon görüşmeleri ve mesajlaşmalarımı da yapabileyim diyenler için geliştirilen Phablet ailesine bir yenisi daha eklendi. Dün sizlerle paylaştığımız Apple iPhablet’in çıkış tarihinin açıklanmasından hemen sonra, Samsung da yeni bir Phablet modelini daha tanıttı.

Phablet

Geçtiğimiz aylarda #Unpacked etkinliğinde tanıtılan ve 21 gün sonra satışa sunulan Galaxy S5’e benzerliğiyle dikkat çeken “TabQ”, 7 inç büyüklüğündeki 1280 x 720p çözünürlüklü ekran teknolojisine sahip. TFT ekranın yeterli görüldüğü yeni nesil Phablet model, 1.2 GHz hızında çalışan 4 çekirdekli işlemciye, 8 MP arka ve 2 MP çözünürlüğünde ön kameraya sahip.

TabQ ÖZELLİKLERİ

MicroSD kart desteği ile 64 GB’a kadar harici depolama alanı sunan TabQ, 3200 mAh bataryaya ve 4G/LTE, sesli arama, GPS, Bluetooth 4.0, Wi-Fi gibi özelliklere sahip. Söylentilere göre yeni nesil Phablet model, China Mobile(SM-T2558) ve Çin Unicom(SM-T2556) operatörleri için özel olarak üretilmiş. Sızıntıların neden daha önce yayılmadığı böylelikle doğrulanmış oluyor.

Kaynak:Gerçek Gündem

Share