Samsung’a Yeni Rakip ‘Meizu Pro 6 Edge’

Samsung’un S6 Edge modeli başlattığı kavisli ekran türü gün geçtikçe daha fazla hayran kitlesi topluyor.

meizu-kavisli-ekran

Samsung’un S6 Edge modeli başlattığı kavisli ekran türü gün geçtikçe daha fazla hayran kitlesi topluyor. Son olarak da Samsung’un S7 Edge modelinde kullandığı bu teknolojiye yeni bir rakip çıkıyor. Yakın zamanda Çinli akıllı telefon üreticisi olan Meizu’nun Galaxy S7 Edge‘ye rakip olacak bir model çıkaracağı söylentileri dolanıyor.

Meziu’nun CEO’su Huang Zhang kavisli ekranlı bir telefon üzerinde çalıştıklarını doğruladı. Meziu Pro 7 ve Pro 6 Edge olarak adlandırılması beklenen iki telefon modelinin özellikleri de şimdiden ilgi odağı olmayı başardı.

Meizu Pro 6 Edge Teknik Özellikleri

Android 6.0 tabanlı Flyme OS 6 arayüzüyle boy gösterecek olan cihazda tıpkı Galaxy S7 modellerinde olduğun gibi 8 çekirdekli Exynos 8890 bulunacak.

Meizu Pro 6 Edge‘in boyutu henüz bir netlik kazanmış değil fakat cihazın 5.5 inç boyutlarında bir ekrana sahip olacağı bekleniyor. Kenar ekranlara özel bir yazılımında ekleneceği cihazda Samsung’un ürettiği ekran kullanılacak.

Yakın geçmişte popülerlik kazanan USB Type-C bağlantı noktası da bu cihazda kullanılacak gibi duruyor. Ayrıca cihaz 4GB RAM, 32/64GB dahili depolama ve metal kasasıyla öne çıkan ürünün yaklaşık olarak 450 dolar civarında satışa sunulması bekleniyor.

Share