Sony 2016’da İki yeni modelle geliyor

Sony’nin önümüzdeki yıl tek amiral gemisiyle yetinmeyeceği ve dört ay arayla iki yeni amiral gemisi akıllı telefon piyasaya süreceği iddia ediliyor.
sony-xperia-yeni-model

Japon teknoloji devi Sony‘nin 2016’yla ilgili planları teknoloji dünyasının kafasını karıştırmaya devam ediyor. Yakın zamana kadar akıllı telefon pazarından çekilebileceği konuşulan firmanın önümüzdeki yıl yeni bir amiral gemisi piyasaya sürüleceğine artık kesin gözüyle bakılıyor. Ancak firmanın bununla yetinip yetinmeyeceği merak konusu. Bazı kaynaklara göre Sony önümüzdeki yıl altı farklı amiral gemisi akıllı telefon satışa sunabilir. Bu iddiaya pek sıcak bakılmasa da, firmanın 2016’da tek amiral gemisiyle yetinmeyeceği her geçen gün daha olası görünüyor.

Sony cephesinden gelen yeni söylentiler, Japon teknoloji devinin önümüzdeki yıl iki yeni amiral gemisi piyasaya süreceği yönünde. Üstelik her iki telefonun da Snapdragon 820 işlemciyle geleceği söyleniyor. Öte yandan Xperia Z6‘yı CES 2016’da görmek isteyenler hayal kırıklığına uğrayabilir. Çünkü Sony’nin yeni amiral gemisini Haziran ayına kadar piyasaya sürmeyeceği iddia ediliyor. İkinci amiral gemisinin ise Ekim ayında satışa sunulacağı gelen iddialar arasında.

Share