Turk Telekom’da indirim var

Akşam evden cebi aramak, cepten cebi aramaktan daha ucuz oluyor! İşte kampanya detayları…

Türk Telekom, 14 Şubat 2010 tarihinde başlattığı “Evden Cebi Arama Kampanyası” ile sabit hatlardan GSM yönüne arama yapmanın en ucuz yolunu sunuyor. Cepten cebi aramaktan bile daha ucuza görüşme imkanı sağlayan kampanya kapsamında akşam 19.00 sabah 07.00 saatleri arasında GSM yönüne yapılacak olan aramaların dakikası sadece 6.5 kuruş olarak ücretlendiriyor. Böylece herhangi bir paket ücret bedeli veya kontör yükleme şartı olmadan tek arama bazında evden cebi aramak cepten cebi aramaktan daha ucuza geliyor. Kampanya, 1 Mart 2010 tarihine kadar geçerli olacak.

Turk Telekom'da indirim var

Şubat Kampanyası’na ilişkin görüşlerini dile getiren Türk Telekom Pazarlama ve İletişim Başkanı Erem Demircan, bedava dakikalar sunan kampanyalar gibi kampanyalarla müşteri ihtiyaçlarına odaklanan uygulamalara ağırlık verdiklerini, Evden Cebi Arama Kampanyası’nın da bu uygulamaların son örneği olduğunu söyledi. Demircan, “Bu kampanya ile toplam iletişim harcamalarında tasarruf imkanı getiriyoruz. GSM operatörlerinin paket bedellerini ödemek zorunda kalmadan tüm aile bireyleri ev telefonundan cep telefonlarını ucuza arayabilecekler. Her aile bireyinin cep telefonu faturasını göze aldığınızda aile bireylerinin cebinden önemli miktarda bedeller ödeniyor. Ev telefonu ise tüm aile tarafından kullanılabiliyor. Üstelik tek arama bazında baktığınız zaman cepten cebi aramaktan daha ucuza geliyor” dedi. Demircan, müşteriye değer katan benzer kampanyalara devam edeceklerini kaydetti.

Tüm bireysel müşterilerin faydalanabilecekleri ve iki hafta boyunca devam edecek olan kampanya için herhangi bir başvuru ya da taahhüt gerekmiyor.

Share