Turkcell’den cazip Ramazan paketi

34 milyon Turkcell’li Ramazan boyunca geceleri bedava konuşma şansına sahip olacak. Turkcell’liler ayrıca yenilikçi mobil servislerle ücretsiz olarak imsakiye bilgilerini alabilecek ve Ramazan’a özel sağlıklı beslenme önerilerinden faydalanabilecek.

Ramazan paketiyle tüm bilgiler ücretsiz cebinizde

Ramazan paketiyle tüm bilgiler ücretsiz cebinizde

Turkcell, müşterilerine en uygun fiyata en kaliteli hizmeti vermeye, onlara avantajlı tarife ve kampanyalar sunmaya Ramazan ayında da devam ediyor. Aylık Nar kampanyasından yararlanan Turkcell Hazır Kart sahipleri Ramazan ayı boyunca 22.00–10.00 saatleri arasında bedava konuşma fırsatını yakalayacak. Ayrıca sunulan mobil servisler sayesinde; Turkcell’liler ücretsiz olarak imsakiye saatleri, Ramazan’a özel yemek menüleri ve sağlıklı beslenme önerileri gibi bilgileri SMS olarak alacak.

Turkcell Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Lale Saral Develioğlu konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Müşterilerimize Turkcell farkını yaşatmak için en kaliteli iletişimi, hayatlarını kolaylaştıran ve zenginleştiren hizmetleri avantajlı fiyatlarla veriyoruz. Ramazan ayı için özel kampanyamızla müşterilerimize ücretsiz konuşma imkanı ile Ramazan’a özel imsakiye bilgisi, sağlıklı beslenme önerileri, iftar ve sahur menüleri gibi bilgileri ücretsiz ulaştıran servisler sunuyoruz. Ramazan ayına özel avantajlı kampanya ve servislerimizle müşterilerimizin hayatını kolaylaştıracağımızı düşünüyor, hepimize hayırlı Ramazanlar diliyorum” dedi.

Ramazan paketiyle tüm bilgiler ücretsiz cebinizde

Turkcell bereketli NAR kampanyasının yanı sıra müşterilerine Ramazan ayında pratik bilgiler akışı sağlayacak servisler de sunuyor. Turkcell’in bu özel aya özel tasarladığı Ramazan Paketi sayesinde; Turkcell aboneleri ay boyunca ücretsiz olarak imsakiye bilgisi, ramazana özel yemek menüleri ve ramazanda sağlıklı beslenme önerilerini her gün ceplerinden kısa mesaj ile öğrenebilecekler.

Turkcell’in sağlıklı beslenme ve yaşam önerileri servisi olan ve Acıbadem Hastaneleri işbirliğiyle hayata geçirilen Turkcell Sağlıklı Beslenme Paketi de üyelerine Ramazan’a özel bilgi akışı sağlıyor. Ay boyunca sağlıklı beslenme ile ilgili faydalı içeriklere ek olarak, Ramazan’da hem kilo almadan hem de yorgun düşmeden sağlıklı beslenmek için sağlıklı iftar ve sahur menüleri gibi bilgiler de paket üyelerine SMS’ler yoluyla iletiliyor.

Share