Vertu’dan 53 bin liralık akıllı telefon!

Lüks akıllı telefon üretici Vertu, son dönemlerde özellikle zengin kesim arasında iyice popülerleşen ve adından söz ettiren bir marka. Zenginler arasında adeta bir statü simgesi olan Vertu, akıllı telefon koleksiyonuna bir yenisini daha ekledi! Üst düzey ve nadir bulunan malzemeleri harmanlayarak şık ve eşsiz tasarım ile bezeyen Vertu’nun son bombası Pure Jet Gold oldu! Alp dağlarından getirilmiş dana derisi ile dizayn edilmiş şık tasarımlı Pure Jet Gold 4,7 inç ve 1080p ekran ile geliyor. 64 GB dahili depolama hafızası olan telefonun fiyatı ise dudak uçuklatacak cinsten… 53 bin lira! Neredeyse orta segment bir araba fiyatına satılan Vertu Pure Jet Gold hakkında tüm detaylar aşağıda.
Vertu-Pure-Jet-Gold

Lüks akıllı telefon üreticisi Vertu, son yıllarda piyasaya çıkardığı üstün tasarım ve kalitedeki telefonlarıyla adından sıkça söz ettirmeyi başardı. Özellikle firmanın bu anlamda çıkardığı Vertu Signature Touch telefon ailesi zengin kullanıcılar tarafından çok beğenildi.

Vertu şimdi ise bu telefon ailesine mensup yeni akıllı telefonuVertu Pure Jet Gold ile karşımıza çıktı. Firmanın en özel tasarımlıtelefonlarından birisi olan Pure Jet Gold, özel titanyumkaplamasının yanında turuncuya çalan altın renkli tuşlarıyla dikkat çekiyor. Ayrıca cihazın tasarımında Alp bölgesinden getirilmiş dana derisi de kullanılmış.

Bunların yanında bu cihazda 4.7-inç büyüklüğünde ve 1080pçözünürlüğünde ekran, dört çekirdekli 2.3GHz Snapdragon 801işlemci, 2GB RAM, 64GB dahili depolama alanı, 13MP Hasselbladkamera ve Bang & Olufsen ses teknolojili hoparlör gibi özellikler yer alıyor.

Tüm bu özelliklerin yanında cihazın fiyatı ise gerçekten dudak uçuklatacak cinsten. Zira Vertu Pure Jet Gold, 21,900 dolar fiyat etiketine sahip. Yani yaklaşık 53 bin TL.

Share