Yeni ZTE Axon MAX tanıtıldı

Yılın son günlerine girilirken büyük ekranlı akıllı telefonlara bir yenisi daha eklendi: ZTE Axon MAX.
zte-axon-ozellikleri

Akıllı telefon pazarında büyük ekran olarak adlandırılan sınıf, 2015 yılında potansiyel tüketicilerin karşısına oldukça deneysel örneklerle çıktı. Daha önce 5.5 inç ekranlı Galaxy Note modellerinin bir tür sınır teşkil ettiği ‘büyük ekranlı telefon’ konusuna dair çok sayıda ‘çok daha büyük’ telefon geldi. Yılın son günlerine girilirken söz konusu telefonlara bir yenisi daha eklendi: ZTE Axon MAX…

Çin merkezli üretici ZTE’nin modeli, üst seviye Axon serisinin en yeni üyesi. Oldukça iddialı bir tasarım ve pahalı malzeme kullanımı ile öne çıkıyor. Donanım özellikleri de son derece ileri seviyede. Ekranı ise işin apayrı bir boyutu; tam tamına 6 inç…

ZTE-AXON-fiyati

16 santimlik oldukça uzun bir model olan ZTE Axon MAX, 8 cm genişlik ve 7,5 cm kalınlık ölçülerinde. Alüminyum-titanyum malzeme ile gelen modelde Snapdragon 617 işlemci, 3 GB RAM, 32 GB depolama alanı, microSD desteği, çift SIM desteği, 16 MP arka ve 13 MP ön kamera dikkat çekiyor.

Akıllara gelen önemli sorulardan biri, bu denli büyük bir ekranın pil tüketimi konusunda kullanıcısını nelerle karşı karşıya bıracağı. Neyse ki ZTE, 4140 mAh’lık pil kapasitesi ile bu soruya iyi bir yanıt vermeyi başarıyor.

Fiyatına gelince; cihazın Çin’daki ZTE Axon MAX satış fiyatı 2799 Yen, yani 430 dolar seviyesinde. Akıllı telefonun global pazarlarda da yer alması bekleniyor.

Share