250 liralık bilgisayar satışta!

Google ve Asus’un ortak ürünü olan Chromebit ile 85 dolar ödeyerek eski bir monitörü veya herhangi bir televizyonu bir bilgisayara dönüştürebilirsiniz!

asus-chromebit
Asus ve Google ortak ürünleri olan Chromebit’i satışa çıkardı. Sadece bir parmak boyutunda olan Chromebit, 75 gram ağırlığı, 16GB belleği, 2GB ram ve 85 dolarlık fiyat etiketi ile kullanıcıların beğenisine sunuldu. Kullanıcıların sadece 85 dolar ödeyerek alabildikleri Chromebit, HDMI portundan bağlandığı herhangi bir monitörü veya televizyon ekranını Chrome OS işletim sistemli bir bilgisayara dönüştürüyor.

Aynı zamanda Bluetooth desteği bulunan Chromebit kullanıcılara kablosuz klavye ve kablosuz fare kullanarak HDMI portuna bağladıkları Chromebit’in uzaktan kontrolünü sağlayabiliyorlar. Chrome OS işletim sistemi yüklü olarak gelen Chromebit, Chrome OS yüklü bir bilgisayarın sunduğu tüm özellikleri kullanıcılara sunuyor ve üstünde birçok web uygulamasının çalışmasına olanak sağlıyor, monitör bağlantısı kurulduktan sonra kullanıcıları çok fazla ayar detayları ile uğraştırmadan gerekli uygulamalara ulaşmalarına, işlerini rahatça yapmalarına olanak veriyor.
asus-chromebit-stick

Chromebit, 85 dolarlık fiyat etiketinden de anlaşılabileceği gibi tabiki kompleks bilgisayar görevlerini yapmakta zorlanacaktır. Ancak Chromebit, kullanmadıkları bir monitorü veya akıllı televizyon özelliği olmayan ancak HDMI portu bulunan televizyonlarını, internette gezinme, sosyal medyalara erişim sağlama gibi basit internet görevlerinde veya medya oynatmada kullanabilecekleri birer bilgisayara dönüştürmek isteyen kullanıcıların işini görebilecek şık, küçük ve hesaplı bir cihaz.

Share