Başlat menüsü Windows 9′da geri dönecek

Windows 8.1 için yayınlanacak olan ikinci güncellemeyle beraber dönmesi beklenen başlat menüsü, Windows 9′un çıkışına kadar ertelenmiş gibi görünüyor.

Microsoft‘un son dönem Windows sürümlerinde yer vermediği başlat menüsü, işletim sisteminin kullanıcıları tarafından en çok istenilen özelliklerin arasında yer alıyor. Windows kullanıcıları tarafından merakla beklenen bu özelliğin Microsoft tarafından geri getirileceği bir süredir konuşuluyordu. Başlat menüsünün Windows 8.1 için yayınlanan güncellemelerle beraber bu yıl içerisinde geri döneceği tahmin ediliyordu, fakat görünen o ki bu özellik için bekleyiş bir süre daha devam edecek.

windows-baslat-menusu

Önümüzdeki aylarda Windows 8.1 işletim sistemi için Microsoft tarafından yayınlanacak olan ikinci önemli güncellemeyle beraber geri dönmesi beklenen başlat menüsünün, 2015 yılının başlarına ertelendiği söyleniyor. Her ne kadar bu ertelenmenin arkasındaki sebepler bilinmiyor olsa da, Microsoft’un başlat menüsü konusundaki kararından vazgeçmediği belirtiliyor. Bu da demek oluyor ki merakla beklenen özellik büyük ihtimalle Windows 9‘la birlikte kullanıcılara sunulacak.

Kaynak:Mynet

Share