III. uluslararası SEO etkinliği başlıyor

28 Kasım 2015 Tarihinde Türkiye’nin İlk İçerik Pazarlaması Etkinliği Yapılıyor…

Türkiye’nin önde gelen dijital pazarlama ajanslarından SEOzeo, bu yıl 3.kez SEOzone’15 konferansına ev sahipliği yapıyor. Şişli Marriott Hotel’de, 27-29 Kasım 2015 tarihleri arasında düzenlenecek konferansta, 28 Kasım 2015 tarihinde bir de ilk gerçekleşecek; SEO çalışmalarının olmazsa olmazı içerik pazarlaması, Contentzone oturumunda masaya yatırılacak.

seozone-etkinlik-2015

Türkiye’den ve dünyadan, konusunda uzman konuşmacılar içerik pazarlaması konusundaki deneyimlerini katılımcılarla paylaşacak, ayrıca aktiviteye dayalı workshoplarla da sunumlar renklenecek.

Yabancı konuşmacılar arasında; Distilled ajansı içerik uzmanı Hannah Smith, Hubspot kıdemli pazarlama uzmanı Anum Hussain, 2016 e-mail pazarlaması dinamiklerini sunumu yapacak olan Tamara Gielen, Content Marketing Award 2013 ödülünün sahibi Nenad Senic, ödüllü blogger ve sosyal medya teknolojileri kapsamında paylaşım yapan RazorSocial kurucusu Ian Cleary yer alırken, Türkiye’den icerik.com kurucusu Tuğçe Seven ve yemek.com ürün müdürü Batuhan Apaydın da öngörülerini katılımcılarla paylaşacak.

Biletler ve etkinlik programı seozeo.com.tr adresinde… Konferansta simültane tercüme yapılacak ve aralarda zengin ikramlar sunulacak.

Share