Sitenizde canlı destek bulundurmak için 5 sebep!

Müşterilerinizi daha iyi tanıyabilir, bu sayede daha çok satış yapabilirsiniz. Nasıl mı?

Kullanımı kolay ve ücretsiz JivoChat Canlı Destek Aracı artık Türkçe!

JivoChat adlı canlı destek hizmeti Türkiye pazarına giriş yaptı ve bizim de dikkatimizi çekti. JivoChat, sitenize gelen ziyaretçilere canlı destek verebilmenizi, ziyaretçilerinizin tüm bilgisini görüntüleyip site içinde onları takip edebilmenizi, ziyaretçilerinizin talebi doğrultusunda onlara uygulama içinden arama yapabilmenizi ve Facebook, Telegram gibi kanallardan da mesaj kabul edebilmenizi sağlıyor. Kısacası 360 derece bir müşteri hizmetleri imkanı tanıyor. Kurulumu birkaç dakika sürüyor ve arayüz olarak da son derece başarılı. Biz de, özellik e-ticaret siteleri için, canlı desteğin önemine inanıyor ve JivoChat’i öneriyoruz.

Hemen kayıt olmak için tıklayın : jivochat.com.tr

Peki neden canlı destek sunmalıyım?

5. Daha fazla dönüşüm oranı

Birkaç çalışmaya göre, müşterilerin büyük bir yüzdesi ilk kez bir satış sayfasını ziyaret ettiklerinde ürünü satın almıyor. Bu satın almayı genellikle sayfayı en az birkaç kez ziyaret ettikten sonra yapıyorlar.

 

Bu nedenle, ilk ziyaretlerinden sonra ziyaretçilerinize ulaşmak için bir yol bulmanız gerekir. Bugün bunu yapmanın en yaygın yolu e-postayla iletişime geçmektir.

 

Bir canlı destek platformu kullanarak, potansiyel müşterilerinizle anlık iletişime geçebilir, onlara ilgi göstererek bir bağlılık oluşturabilirsiniz. Ardından e-posta pazarlama kampanyaları yaptığınızda, bu kişi bu içtenliği hatırlayacak ve dönüştürme oranınız artacaktır.

 

Kaç tane müşteriyi, iletişim bilgilerini toplamamanızdan dolayı kaçırabileceğinizi merak ettiniz mi?

4. Canlı sohbet zamandan tasarruftur!

Müşterilerinizin şüpheli sorularıyla dolu bir yığın e-postaya yanıt vererek, günde ne kadar zaman kaybettiğinizi hesaplama fırsatınız oldu mu? Çevrimiçi bir sohbet ile bu şüpheler hızlı bir şekilde giderilebilirdi. E-posta ile daha az zaman harcarsanız, envanterinizi kontrol etmek veya sponsorlu bağlantı kampanyalarınızı optimize etmek gibi diğer önemli görevleri yapmak için daha fazla zamanınız olur!
3. Detaylı raporlar alın

JivoChat ile, her konuşmanın bir özetini elde etmenin yanı sıra, ekibinizin gün boyunca kaç tane müşteriye yardımcı olduğunu, onlardan ne kadar memnun olduklarını ve hatta sohbetin kaynağı olan trafik kaynağını size bildiren bir rapor alırsınız.

Bu sayede, daha fazla müşteriyi dönüştürmek için desteğinizi optimize edebilirsiniz. Destek operatörlerinden oluşan ekipleri yöneten kişiler için bu harika bir özellik.

2. 24 saat kesintisiz destek sunun!

Destek için çevrimiçi olamıyor musunuz? Sorun değil, çevrimiçi olmadığınızda JivoChat kutunuz çevrimdışı iletişim formuna dönüşür ve bırakılacak mesajlar doğrudan e-postanıza gelir. Bu şekilde günde 24 saat destek verebilirsiniz. Ayrıca, iPhone ve Android için mobil uygulamaları ile, müşterinizi bilgisayarınızda olmasanız bile destekleyebilirsiniz.

1. Daha fazla satın

48 saat içinde satın alma işlemini tamamlatamazsan potansiyel müşterinin ürününü satın alma isteğini kaybettiğini biliyor muydun? E-ticaretinizde çevrimiçi sohbet ederek, müşterinizin gösterdiği ilk ilgiden faydalanarak satışları zamanında kapatabilirsiniz.

 

JivoChat Canlı Destek Aracı, özellikle e-ticaret işindekilerin ihtiyaçlarına cevap olacak harika bir çözüm olmuş. Tamamen Türkçe olan bu servisi görmek bizi çok mutlu etti. Müşteri memnuniyeti kültürünü Türkiye’de ne yazık ki olgun olarak göremiyoruz ama önümüzdeki süreçte bu gibi araçların da yayılması ile bu konuda bir gelişme sağlanacağı kesin. Şimdi siz de müşterilerinize canlı destek sunun ve bir adım önde olun!

Buradan kaydolabilirsiniz : jivochat.com.tr

 

 

Share