Deri Topuklu Ayakkabı

Yaz aylarına özel olarak tasarlanan deri ayakkabıların birçok modeli, bu sezonda da bayanların beğenisine sunuluyor. Birçok yeni model bu sezonda da topuklu ayakkabı modellerini cazip kılacak.

ayakkabi

Her ne kadar bu modelleri giymek zor olsa da, şık görünümleri nedeniyle biraz, çalışmak gerekiyor. Topuklu ayakkabı modelleri giyilmesi zor olsa da biraz çalışma ile rahat bir yürüyüş elde edilebiliyor.

Topuklu Ayakkabı Modelleri

İlkbahar ve yaz aylarına özel olarak tasarlanan topuklu ayakkabı modeli, süet deri kullanılarak hazırlandı. Siyah renkte olması, birçok kıyafete uygun olması açısından artı bir özelliktir. Arkadan bağlama özelliğine sahip olan ayakkabının iç sayası, ayakları terletmeyecek bir özelliğe sahiptir.

Vegan analin deriden yapılan bu modelde yüksek ve kalın topuklara sahiptir. Bu özelliği ile şık bir görünüm arz ediyor. Beyaz renkte olması, günlük kullanım için idealdir. Ayrıca özel günler ve gecelerde de bu model giyilebilir. Kot pantolon ya da etek altına da bu modeli rahatlıkla giyebilirsiniz.

Topuklu ayakkabılar ve fiyatları hakkında; http://www.incideri.com/kadin-topuklu-ayakkabi-modelleri adresini ziyaret edebilirsiniz.

Share