En Yeni Yüzük Modelleri

Yüzyıllar öncesinden günümüze dek uzanan en eski takıların başında yüzükler gelir. Hem erkekler hem de kadınlar tarafından kullanılan yüzük modelleri günümüzde pek çok anlam taşıyabiliyor. Çünkü takı tasarımcıları başta alyanslar olmak üzere tüm takılarının bir anlam taşımasını ister. Haliyle son dönemde pek çok farklı tasarım aslında içerisinde büyük anlamlar taşır hale geldi.

yuzuk-modelleri

Ölümsüz Aşkı Simgeleyen Alyanslar

Çiftler için en önemli seçim alyans tercihidir. Hayatları boyunca parmaklarında taşıyacakları bu yüzük aşklarını simgelesin isterler. Zira takı tasarımcıları da bu beklentileri en üst düzeyde karşılamayı başarıyor. Ölümsüz aşkı, sevgiyi, umudu ve hayalleri sembolize eden çok sayıda alyans tasarımı yeni sahiplerini bekliyor.

Yılın Favorisi Taşlarla Süslü Alyanslar

2016 yüzük modasında bildiğiniz gibi taşlar hakim. Taşlarla süslenmiş olan yüzükler çok daha fazla ilgi görüyor. Bunun öncelikli nedeni bayanların parlak taşlarla bezenmiş takılardan çok hoşlanmaları… Mutlaka yüzüğün pırlanta gibi çok kıymetli taşlarla süslenmiş olması şart değil. Yakut gibi yine değerli ancak pırlanta kadar pahalı olmayan taşlar da alyans modellerinde sıklıkla kullanılmaya başlandı.

Bu modelleri incelemek için interneti de tercih edebilirsiniz. Özellikle nişan ve düğün hazırlığında olan çiftlere önerimiz, en romantik ve en çarpıcı tasarımlarıyla tüm yüzük modellerini http://dugunmevsimi.com/alyans-ve-taki adresinden de incelemeleri olacak. Bu sayede kendilerine en uygun modeli çok daha kolay belirleyebilecekler. Hemen tıklayın ve en şık modelleri görün!

Share