Windows 10’daki Xbox One’a 1080p desteği

Microsoft, Windows 10’daki Xbox One uygulamasına 1080p desteğini ekledi. Bu destekle 720p yerine 1080p çözünürlüklü Xbox One uygulaması kullanılabilecek.
xbox-one-windows-10
Microsoft, Windows 10 ’la gelen Xbox One uygulaması için yeni bir güncelleme yayınladı. 29 Temmuz’da tanıtılan Windows 10, oyuncuların hoşuna gidebilecek özelliklerle ön plana çıkmıştı. Bunlardan biri olan aktarım özelliği, Xbox One oyunlarının PC’ye direkt olarak yansıtılıp oynanmasına imkân sağlıyor. Güncelleme öncesi 720p olan çözünürlük, gelen destek sonrası 1080p çözünürlüğe yükseltildi. Microsoft, bu desteği sisteme dâhil ederek oyuncuları şimdiden heyecanlandırmış gözüküyor.

Eğer kullanıcılar aktarım özelliğini uygulamak istiyorsa, daha geniş bant yayını gereksinimine dikkat etmeli. Gelen güncelleme sonrasında daha geniş bir bant yayınına ihtiyaç duyulacak. Kullanıcılar eğer Xbox One’ın yeni güncellemesi adına ön izleme programına dâhilse ve aktarım özelliğini kullanmak istiyorsa yeterli bant genişliğine sahip olduğundan emin olmalı.

Share