Meme küçültme estetiği

Hormonlar dolayısıyla veya başka sebeplerden dolayı kadınlarda meme büyüklüğü görülmektedir. Meme büyüklüğü hem bazı kadınlara fiziksel olarak yakışmamakta, hem de beraberinde sağlık sorunları getirmektedir. Bu yüzden kadınların çoğu meme küçültme estetiği yaptırmaktadır.

Meme küçültme estetiği

Meme küçültme estetiği

Meme büyüklüğü , kaşıntılı mantar enfeksiyonlarına sebep olmaktadır. Sırt, omuz, bel ve boyun gibi bölgelerde ağrıya sebep olmaktadır. Ayrıca psikolojik olarak da genç kızlara olumsuz etkiler bırakmaktadır. Bu gibi durumlarla karşılaşmamak için meme küçültme estetiği önerilmektedir. Genellikle 20 yaş üzeri hastalara meme küçültme estetiği önerilmektedir. İnternetten meme küçültme resimlerine bakarak sonuçları görebilirsiniz.

Meme küçültme estetiğiyle memeler istenildiği kadar küçültülebilir. Ancak bu küçültme yapılırken fiziğinize en uygun göğüs ölçülerini belirlemeniz gerekmektedir. Bu konuda plastik cerrahınız size yardımcı olacaktır. Meme küçültme estetiğini her ne kadar çok sağlığını düşünenler yaptırsa da, fiziksel görünümü düşünerek yaptıran kişi sayısı da oldukça fazla. Meme büyüklüğünün fiziğine yakışmadığını düşünenler belirledikleri ölçülerde göğüslere sahip olmak isterler. Buna da meme küçültme estetiği ile ulaşırlar.

Meme estetiği, estetik ameliyatları arasında en çok tercih edilen estetik türü olmuştur. Kadınlarda dişiliğin göstergesi olan göğüsler, çeşitli sebeplerden dolayı şekil bozukluklarına maruz kalabilir. Bu gerçekten can sıkıcı bir durum haline gelebilir. Hem sağlık açısından hem de psikolojik açıdan sizi olumsuz etkilediği takdirde yapmanız gereken hiç düşünmeden estetik ameliyatı ile çözüme ulaşmak olmalıdır. Meme estetiği ameliyatı kesinlikle deneyim bir plastik cerrah tarafından yapılmalıdır. Bu cerrah, isteklerinizi tam olarak dinlemeli ve sizi mutlu edecek çözümler üretmelidir. Bunun için internetten araştırmalar yapıp, meme estetiği hakkında uzmanlaşmış doktoru bulabilirsiniz. Eğer istediğiniz göğüs ölçüleri hakkında şüpheleriniz varsa, doktorunuzla görüşüp vücudunuza en iyi şekilde yakışacak ve size sorun çıkarmayacak göğüs ölçülerinizi belirleyebilirsiniz.
Meme estetiği ameliyatları seanslardan oluşmaktadır. Bu seansların süresi 45-60 dakika arasında değişmektedir. Kaç seans olacağını ön görüşmede doktorunuzla görüştüğünüzde öğreneceksiniz. Yapılan tüm testlerden sonra meme estetiği ameliyatına uygun olup olmayacağınız belirlenecektir. Daha sonra bu seans günleri ve sayısı ayarlanır. Memelerinin büyüklüğünden şikayetçi olan kişi sayısı ne kadar fazlaysa, küçüklüğünden şikayetçi olup büyütmek isteyen kişi sayısı da o kadar fazla. Aynı şekilde, göğüslerinin boyutlarından memnun olup da şekil bozukluklarından şikayetçi olan kadınlar da meme estetiğini tercih etmektedir. Bu durumda ise meme ucu estetiği en çok yaptırılan estetik. Göğüslerinizdeki en ufak sorunda bir plastik cerrahla görüştüğünüzde en uygun estetik size sunulacak ve sorunlarınız çözülecektir. Bu yüzden atacağınız ilk adım uzman bir estetik cerrahı bulmak ve ön görüşme yapmak olmalıdır.

Share