Sony Xperia C4’ten yeni görüntüler

Daha önce Sony Cosmos kod adıyla görülen Sony Xperia C4’ün internete sızdırılan yeni görüntüsü, telefonun tasarımının açıkça görülmesini sağladı.

2015 yılına oldukça yavaş bir başlangıç yapan Japon teknoloji devi Sony’nin önümüzdeki dönemde piyasaya süreceği telefonlar arasında yer alan Sony Xperia C4‘un kullanıcılara neler sunacağı yavaş yavaş belli olmaya devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda Sony Cosmos kod adıyla gün yüzüne çıkan ve nihayet geçtiğimiz hafta Xperia C4 adıyla piyasaya sürüleceği belli olan Sony Xperia C4‘ün tasarımını açıkça gözler önüne seren yeni bir görüntü internete sızdırıldı.

sony-xperia-c4
XperiaBlog tarafından paylaşılan bu yeni görüntüye telefonun özellikleri hakkında yeni bilgiler eşlik etmese de, daha önce internete sızdırılan bilgilerden Sony Xperia C4‘ün kullanıcılara neler sunacağı az çok biliniyor. Xperia C serisi şu ana kadar orta seviye akıllı telefonlardan oluşuyor olsa da, sekiz çekirdekli MediaTek MT6752 işlemci ve selfie meraklılarını memnun edecek 5 megapiksellik ön kameraya sahip olan Xperia C4 bu adeti bozacak gibi görünüyor. Xperia C4’ün önümüzdeki ay resmi olarak tanıtılması ve Temmuz ayında da raflardaki yerini alması bekleniyor.

Share