Sony Xperia Z4 Tablet ve Xperia M4 Aqua

İşte mali açıdan zor günler geçiren Japon teknoloji devi Sony’nin Mobile World Congress 2015 kapsamında resmi olarak tanıtacağı Sony Xperia Z4 Tablet ve Xperia M4 Aqua’dan ilk görüntüler…

Önümüzdeki günlerde İspanya’nın ikinci büyük şehri olan Barselona’da düzenlenecek ve merakla beklenen birçok yeni cihazın çıkışına ev sahipliği yapacak olan Mobile World Congress 2015 yaklaşırken, fuar kapsamında görücüye çıkarılacak olan cihazlar hakkında yeni detaylar da gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. MWC 2015 hakkında ortaya çıkan yeni bilgilere bakılacak olursa, fuar kapsamında resmi olarak tanıtılacak cihazlar arasında Sony Xperia Z4 Tablet ve Xperia M4 Aqua da yer alıyor.
Sony-Xperia-Z4-Tablet

MWC 2015’te yeni amiral gemisi akıllı telefonu Sony Xperia Z4’ü  Snapdragon 810’un üretim aşamasında yaşanan problemler nedeniyle tanıtmayacak olan Japon teknoloji devi Sony; buna rağmen fuarda yer alacak ve bu fırsatı farklı cihazlarını tanıtmak için kullanacak. Sony’nin fuarda tanıtacağı ürünler arasında yer alacağı ortaya çıkan Sony Xperia Z4 Tablet ve Xperia M4 Aqua hakkında bilinenler oldukça kısıtlı olsa da, internete sızdırılan yeni görseller sayesinde cihazların tasarımları hakkında ilk detaylar gün yüzüne çıkmış oldu.
Sony-Xperia-M4-Aqua

Sızdırılan bu yeni görsellerin yanı sıra paylaşılan bilgiler Sony’nin yeni tableti hakkında ilk detayları da böylelikle gün yüzüne çıkarmış oldu. Snapdragon 810’u kullanan ilk tablet olma özelliğini taşıyan Sony Xperia Z4 Tablet‘in donanımsal özellikleri arasında 2K çözünürlükte 10 inç dokunmatik ekran, 4 GB RAM, 13 megapiksel arka kamera ve 8 megapiksel ön kamera yer alacak.

Share