Samsung’tan Galaxy Core Plus

Samsung, kısa bir süre Tayvan’da gerçekleştirdiği lansmanda tanıttığı yeni orta seviye cihazını tanıttı.

Samsung'tan Galaxy Core Plus

Samsung’tan Galaxy Core Plus

Samsung Galaxy Core Plus adlı cihaz orta seviye segmentte yer alıyor. Galaxy Core modelinin değiştirilmiş bir versiyonu olan Galaxy Core Plus’ta 4.3 inçlik bir ekranı bulunuyor. 800 x 480 piksek çzöünürlüğünde bir ekrana sahip.

Kamera olarak ise 5 megapiksel arka kameraya ve önde de VGA ön kamera bulunuyor. İşlemci olarak ise 1.2 GHz hızında çalışan çift çekirdekli işlemci kullanılmış. microSD kart desteği ile gelen bu cihazda NFC, Wi-Fi ve Bluetooth 3.0 gibi bağlantı özellikleri bulunuyor. Samsung Galaxy Core’den farklı olarak ise 1 GB’de değerindeki RAM, Galaxy Core Plus’de 768 MB’ye dönüştürülmüş. Dahili depolama kapasitesi ise 8 GB’den 4 GB’ye düşürülmüş. microSD kart desteği ile bu sorun bir nebze ortadan kalkıyor. İşletim sistemi olarak ise Android 4.2 kullanılmış.

Bunun yanında Samsung bizlere 50 GB Dropbox hediye ediliyor. Samsung Galaxy Core Plus’ın öncelikle Asya kıtasında piyasaya sunulması bekleniyor. Fiyatının ise 270 dolar ile sunulması bekleniyor. Cihazın ayrıca uluslararası olarak piyasaya sunulması hakkında bir bilgi bulunmadığını da söyleyelim.
Kaynak:Mynet

Share