İpad Fiyatları

Apple firması, tablet PC dünyasında gerçek bir devrim gerçekleştirdi. Apple sayesinde, neredeyse hepimizin cebinde bir tablet PC var artık. Ünlü iPad serisinin açtığı yoldan ilerleyen onlarca firma, çıkardığı değişik modeller ile herkesin tablet PC sahibi olmasını sağladı. Ancak sektördeki öncü firma, hep Apple oldu. iPad fiyatları rakiplerine kıyasla yüksek olsa da, tasarımı ve teknolojileri ile fiyatının hakkını vermeyi her zaman başardı. Zaten bu nedenle iPad, Tablet PC dediğimiz ürünün simgesi oldu.

ipad

Uygun iPad fiyatları yakalamak için kampanyaları çok iyi takip etmek gerekiyor. Zira her yeni iPad modeli piyasaya çıktığında, bir öncekinin fiyatı düşüyor ve özel bir kampanya başlatılıyor. Örneğin iPad Air modelinin fiyatı, iPad Air 2 çıktığında uygun seviyelere indi, stokları eritmek için de bir kampanya düzenlendi. Bu sayede Apple piyasadaki iPad Air modellerinin sayısını azaltarak iPad Air 2 modelinin satış miktarlarını artırdı. (Bu arada belirtelim, en uygun fiyatlı model halen iPad mini.

Sadece 629 TL’lik fiyatı ile, şu an piyasadaki en ucuz iPad.) Bu nedenle ucuza iPad sahibi olmak isteyenlerin bu kampanyaları kaçırmaması gerekiyor. Neyse ki gelişen teknoloji sayesinde bu iş çok zor değil, tüm işi bu tür takipler gerçekleştirmek olan siteler mevcut. http://www.bilio.com/tablet-pc-c4793/apple adresi, hem güncel hem de eski iPad modelleri için tüm indirimleri ve kampanyaları takip edebileceğiniz en iyi adres.

Share