Samsung Note 4

Samsung Note 4, firmanın meşhur Note serisinin dördüncü jenerasyon üyesi. Note serisi, çok büyük ekranlı telefonları hayatımıza sokmuş ve phablet diye bir ara tür telefon oluşturmuştu. Günümüzde hemen her firma, büyük ekranlı bir model üretiyor. Note serisinden bu güne dek kötü br cihaz çıkmadı, nitekim Note 4 de bu kuralı sürdürüyor. Gayet başarılı ve hatta bazı açılardan Galaxy S6’dan bile üstün bir telefon bu. Öncelikle artık plastik kasadan tamamen kurtuluyor ve plastik yerine metal / alüminyum kullanmaya başlıyor. Dolayısıyla gayet sağlam ve estetik görünüyor. Telefonun ekranı 5.7 inç ve QHD+Super AMOLED teknolojisini kullanıyor. QHD, şu anda sadece Galaxy S6 üzerinde de kullanılan bir teknoloji ve benzersiz kalitede görüntüler sağlıyor. Note 4’ün büyük ekranında daha da etkileyici duruyor.

note-4
Donanım olarak dört çekirdekli 2.7GHz Krait 450 işlemci, Adreno 420 grafik işlemişi, Qualcomm Snapdragon 805 çipset ve 3GB RAM kullanıyor. Şöyle söyleyelim, uzunca bir süre boyunca bundan daha iyi bir donanım göremeyeceksiniz, Galaxy S6 dahil. Dolayısıyla hiçbir uygulama cihazı zorlayamıyor. En ufak bir performans sıkıntısı bile bulunmuyor.

Cihazın arka tarafında 16MP, ön tarafında ise 3.7 MP kamera mevcut. Resim ve video kalitesi ileri düzeyde, hatta optik imaj sabitleyici dahi içeriyor. Yüksek kapasiteli bataryası ise, yaklaşık 2 günlük kesintisiz kullanım imkanı veriyor. Bu muhteşem phablet modelini edinmek için http://www.bilio.com/cep-telefonu-c3277/samsung/galaxy-note-4-p203982383/ adresini ziyaret edebilir ve hemen şimdi siparişinizi verebilirsiniz.

Share