Ankara Start-Up Zirvesi başlıyor

ANKARA START-UP ZİRVESİ

Bilkent Üniversitesi Genç Girişimciler Kulübü tarafından 2011 yılından beri düzenli olarak gerçekleştirilen Ankara Start-Up Zirvesi, Web-Mobil tabanlı girişim projelerini 10 Mayıs’ta yatırımcıların karşısına çıkartıyor. Başvurmak için çalışır bir prototip, uygulama veya web site olması yeterli.

ankara-startup-2014

Yatırımcılardan ve mentörlerden oluşan jüriye sunum yapmak isteyen girişimciler ilk başvurularını 28 Nisan tarihine kadar yapmak zorundadır. Bu çerçevede girişimcilerin hali hazırda sunum olarak gösterilebilecekleri prototip, uygulama, web sitesilerinin olması gerekiyor. Gelen başvurular bir ön elemeden geçirilerek seçilen girişimler mail yoluyla proje sahiplerine bildirilecektir.

Başvuru sürecini tamamlayan girişimler 10 Mayıs tarihinde yatırımcılar karşısında 7′şer dakikalık sunum yaparak, yatırım ya da mentörlük alma şansı yakalayacaklar. Jüri tarafından değerlendirilen projeler çeşitli ödüller kazanma şansını yakalayacaktır. Yatırım alma imkanının yanı sıra Ankara Start-Up Zirvesi girişimcilerin network ağınıda genişletmeyi hedefliyor.

Ankara Start-Up Zirvesine buradan hemen başvurabilir ya da etkinliğin web sitesini (http://ankarastartup.com/) ziyaret ederek daha detaylı bilgi alabilirsiniz. Aşağıda zirvede verilecek ödülleri ve zirve programını daha detaylı bulabilirsiniz.

Ayrıca zirveye katılmanız için bir projenizin olmasına gerek yok, http://ankarastartup.eventbrite.com adresinden izleyici kaydınızı yaparak 10 Mayıs’ta Bilkent Cyberpark’ta girişimcilerin sunumlarını izleme olanağı elde edebilirsiniz.

Zirve Programı:
12:00 Açılış
12:15 Başarı Öyküleri (Eski start-up birincileri)
13:30 Girişimci yatırımcı buluşması(Proje sunumları)
16:00 Panel
17:00 Kapanış

Ödüller:
1. İçin:
Şirket Kurulum Desteği
Bilkent Cyberpark’ta 6 Ay ücretsiz kuluçka ofisi
Mentorlük Desteği

2. İçin:
Bilkent Cyberpark Atölye’de 6 ay boyunca ücretsiz yer
Mentörlük Desteği

Özel Ödüller:
PayU Özel Ödülü: En iyi e-ticaret girişimine tek çekim işlemlerde 100.000 TL’ye kadar “0” (sıfır) komisyonla hizmet sunumu.
SEOZEO Girişimci Ödülü: En iyi projeye internette daha görünür olması için SEOZEO’dan 3 aylık SEO danışmanlığı ödülü.
OpsGenie Girişimci Ödülü: Projenizdeki yazılım ve donanım sorunlarından 7/24 haberdar olabilmeniz için en iyi projeye 12 aylık, zirveye katılan diğer projelere ise 6 aylık OpsGenie üyeliği ve yazılım-donanım izleme danışmanlığı

Ayrıntılı Bilgi:
http://facebook.com/BilkentGGK
http://facebook.com/AnkaraStartUp
http://twitter.com/BilkentGGK
http://twitter.com/ankarastartup
http://gencgirisimcilerkulubu.org
http://ankarastartup.com

Basın Bültenidir

Share