Türkiye’nin ilk “3d Selfie” Stüdyosu!

Fotoğraf ve klasik selfie’lerden sıkıldıysanız, Minyatip 3d sizin üç boyutlu figürlerinizi yapıyor. Ankara’da kurulan şirket, bir haftadır hizmet veriyor. İlgi oldukça fazla. Fotoğrafların ve selfie’lerin yeni yüzü üç boyutlu figürler olabilir. İnsanlar hatıra olması amacıyla, çocuklarıyla, sevgilileriyle, eşleriyle figürlerini yaptırıyorlar.

3d-modelleme-biblolar
3d tarama ve 3d printer teknolojisini birleştiren Minyatip 3d, bu sektörün Türkiye’de çok hızlı büyüyeceğini öngörüyor. Her keseye uygun fiyatlı tasarımlar var ve çok yaratıcı. Türkiye’de ilk kez buna benzer bir sistem kurulmuş.

“Kendi figürünüzü elinize almak heyecan verici bir his”
Minyatip 3d’de figürlerini yaptıran ünlü isimler de var. Cengiz Bozkurt (Erdal Bakkal). Her geçen gün yeni figürler üreten Minyatip 3d ekibi bu işten çok keyif alıyor.

cengiz-bozkurt

Sercan Akduman projenin fikir babası. Elektronik Müh. (Endüstri Y.Lisans), Savunma Sanayi’nde mühendis olarak çalışırken 8 ay önce işinden ayrılarak bu sistemi geliştirmeye başlıyor. Fotoğrafçılık, yazılım ve elektronik bilgisini birleştirerek ortaya harika bir iş çıkartmış. Türkiye’nin ilk 3d Fotoğraf Stüdyosu’nu Ankara’da kurmuş. Ar-ge çalışmalarının yaklaşık 3 ay sürdüğünü ve insanı bilgisayarda modelleyebilmenin oldukça zor bir iş olduğunu söylüyor. Minyatip sitesini ziyaret için tıklayın.
3d-modelleme

Share