Android’li Nokia, mağazalarda

Nokia’nın ay sonunda tanıtacağı Android’li telefonu, Vietnam merkezli bir online teknoloji mağazasında göründü. Nokia X A110 olarak adlandırılan cihazın fiyatı da belli oldu.

Android’li Nokia, mağazalarda

Android’li Nokia, mağazalarda

Nokia’nın uzun bir süredir dedikodusu yapılan Android’li telefonu mağazalarda görünmeye başladı. Cnet sitesinde yer alan bir habere göre yeni cihaz, Vietnam merkezli online bir teknoloji mağazasında ortaya çıktı. Sitede yer alan bilgiler cihazın adı ve fiyatı hakkında da bilgiler veriyor.

110 dolara geliyor

Daha önce Nokia X olarak adlandırılabileceği iddia edilen yeni telefon, bu mağaza tarafından Nokia X A110 listelenmiş durumda. Cihazın donanım ve yazılım özellikleri ise 1GHz çift çekirdekli işlemci, 512MB bellek, 4GB dahili hafıza, 5MP kamera ve Android 4.4.2 olarak belirtilmiş. Cihaz için belirlenen fiyat ise yaklaşık 110 dolara denk geliyor.

Google Play olmayabilir

Birkaç gün önce ortaya atılına ve buradaki haberimizde yer verdiğimiz iddialara göre Android’li Nokia, işletim sisteminin Google Play gibi geleneksel bazı uygulamalarından arındırılmış şekilde gelecek. Cihazda Microsoft ile birlikte geliştirilen bazı özel uygulamalara yer verilecek. ( Kaynak:SDN)

Share