Eodev.com uygulaması Iphone’da

Eodev.com uygulaması Iphone kullanıcıları arasında büyük bir coşku ile karşılandı.

e-odev iphone uygulaması

e-odev iphone uygulaması

Sosyal öğrenim ağı grubu Brainly.com, hizmet verdiği ülkelerin bazılarının dillerine çevrilmiş IOS sistemleri için olan mobil uygulamayı hayata geçirdi. Uygulama, yayınlandığı günden itibaren tüm ülkelerde 22 bin kez indirildi. Eodev.com uygulaması büyük bir coşkuyla karşılandı ve en yüksek oy oranına sahip oldu. Bu, aynı zamanda diğer ülkelerde bulunun kullanıcılar tarafından da takdir aldı.

Brainly.com sosyal öğrenim ağlarının çalışma mantığı çok kolay. Portalı, bilgilerinizi doğrulamak ya da gözden geçirmek ya da çalıştığınız konularda yardıma ihtiyaç duyduğunuzda kullanabilirsiniz. Portallar da puan ile ödüllendirme sistemi hedef alınarak, çalışma sürecinin oyun elementleriyle desteklenmesi sağlanmıştır. Her zaman problemlerinizde size yardımcı olacak istekli kişiler vardır burada. Bir çok kullanıcı ödevleri arayıp çözmeyi bir tür oyun olarak algılamaktadır. Bir oyun ki oynamaktan her zaman keyif aldıkları.

– Bu uygulama üzerinde çalışırken kullanıcılarımızın bilgiye en kolay yoldan ulaşmasını amaç edindik. Hedefimiz, bu uygulamayla birlikte daha pratik bir hale gelecek olan servisin sadece evde değil aynı zamanda kütüphanede, etüt merkezlerinde hatta yolculuk esnasında da kullanımına olanak sağlamaktır. Ek olarak uygulama, sosyal ağ faktörünü artırıp, kullanıcıların birbirleriyle yarışmaları için cesaret sağlar. Bu sayede kullanıcı her zaman için profilinde ve portalda olup bitenden haberdar olacaktır. – diyor Łukasz Haluch, Brainly.com Eş Kurucusu.

Nasıl çalışır?

Uygulamayı yükledikten sonra klasik olarak yada Facebook ile giriş yapabilirsiniz. Anasayfada bulunan arama filtresini kullanarak istenilen konu ve okul türü bulunabilir. En kullanışlı özelliklerinden birisi ise ödevlere resim çektikten sonra eklemektir. Aynı zamanda bu uygulama Facebook gibi sosyal ağlardan arkadaşlarımızı davet etmemize olanak sağlamaktadır. Chat özelliği sayesinde gerçek zamanlı olarak kimlerin çevrim içi olduğunu görebilirsiniz. Profilinizde, arkadaşlarınızı, soruları, cevapları bulabilir ve özel mesaj ve davetler gönderebilirsiniz.

Brainly.com Hakkında

Brainly.com, kullanıcılarına öğrenme, bilgi ve tecrübe değişimi, farklı kişilerle tanışma imkanı sağlayan sosyal öğrenim ağları grubudur. Şuan itibariyle Brainly.com’un hizmet verdiği diller: Zadane.pl (Polonya), Znanija.com (Rusya, Ukrayna ve diğer Rusça konuşulan ülkeler), E-aufgabe.de (Almanya), Misdeberes.es (İspanya, Meksika ve Güney Amerika), NosDevoirs.fr (Fransa), Eodev.com (Türkiye) ve Brainly.com.br (Portekiz ve Brezilya). Tüm bunlarla birlikte, servis aylık 10 milyondan fazla farklı kullanıcı ve 19 ülkede kullanılmaktadır. Daha fazla bilgi için: Brainly.com

Share