Sony Xperia Z4 Ocak’ta tanıtılabilir

Japon teknoloji devi Sony’nin merakla beklenen yeni amiral gemisi akıllı telefonu Sony Xperia Z4′ün CES 2015′te resmi olarak tanıtılacağı belirtiliyor.

(Mynet) iPhone 6, LG G3, HTC One M8 ve Samsung Galaxy Note 4 gibi iddialı amiral gemisi akıllı telefonların kullanıcılarla buluştuğu 2014 yılında artık yavaş yavaş sona gelinirken, önümüzdeki yıl piyasaya sürülecek olan yeni amiral gemisi akıllı telefonlar hakkında ilk detaylar da gün yüzüne çıkmaya başlıyor. Merakla beklenen bu akıllı telefonların arasında elbette Japon teknoloji devi Sony‘nin yeni amiral gemisi ürünü Sony Xperia Z4 de yer alıyor.

sony-xperia-z4

Hakkındaki ilk detaylar geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan Sony Xperia Z4‘ün ne zaman piyasaya sürüleceği hakkında henüz bir açıklama yapılmamış olsa da, Sony’nin yeni amiral gemisi akıllı telefonunu Ocak ayında Las Vegas’ta düzenlenecek olan Consumer Electronics Show 2015 kapsamında resmi olarak tanıtabileceği söyleniyor.

Her yılın ilk ayı düzenlenen ve o yıl adından söz ettirecek olan birçok ürünü kullanıcılarla buluşturan CES hakkında geçtiğimiz günlerde konuşan Sony, etkinliğe katılacağını doğrulamış ve 5 Ocak’ta düzenleyeceği basın toplantısını şimdiden duyurmuştu

Sony Xperia Z4 hakkında şu ana kadar bilinenler sadece söylentilerden ibaret olsa da telefonun son dönemdeki modaya uyarak phablet sınıfında yer alacağına kesin gözüyle bakılıyor. Telefonun şu ana kadar iddia edilen donanımsal özellikleri arasında 5.4 inç Quad HD dokunmatik ekran, Snapdragon 805 işlemci, 20.7 megapiksel arka kamera, 4.8 megapiksel ön kamera ve 3420 mAh batarya yer alıyor.

Share