Dünyayı TravelByDrone ile gezin

TravelByDrone sitesi ziyaretçilerine gökyüzünden istedikleri şehri gezme imkanı sağlıyor

Drone yani insansız hava araçlarıyla hazırlanan videolardan oluşan TravelByDrone sitesi ziyaretçilerine gökyüzünden istedikleri şehri gezme imkanı sağlıyor.

Sitede özellikle Avrupa ve ABD şehirlerinde insansız hava aracıyla kayıt edilmiş videolar bulunuyor Sitede özellikle Avrupa ve ABD şehirlerinde insansız hava aracıyla kayıt edilmiş videolar bulunuyor.

dunyayi-gez

Jan Hiersemenzel tarafından kurulan İsveçre merkezli internet sitesi olan TravelByDrone’da adından da anlaşılacağı gibi Drone yani insansız hava araçlarıyla ile kayıt edilen görüntüler yayınlanıyor. Google Maps haritalarının kullanıldığı sitedeki videolar Youtube üzerinden izleniyor.

İSTEDİĞİN ŞEHRİ GEZ

Ziyaretçilerine seçtikleri şehirdeki insansız hava araçlarıyla oluşturulan videoları izleme imkanı sunan sitede arama yapılarak istenen şehirler de bulunabiliyor. Ayrıca ziyaretçiler kendi şehirleri ile ilgili videoları da siteye ekleyebiliyorlar.

TÜRKİYE DE VAR

İstanbul’dan da bir videonun yer aldığı sitede onlarca şehirde kayıt edilmiş yüzlerce Drone videosu yer alıyor. Sitedeki videoların çoğu Avrupa ve ABD şehirlerinde kayıt edilmiş. Bunun dışında Afrika kıtası, Rusya ve Arap Yarımadası’nda ise az sayıda video bulunuyor.

Siteye gitmek için burayı tıklayın.

Kaynak:Gerçek Gündem

Share