Huawei Mulan’dan ilk görüntüler

Huawei tarafından henüz resmi olarak duyurulmamış olan Huawei Mulan’ın ilk görüntüleri ve donanımsal özellikleri hakkında ilk detaylar internete sızdırıldı.

Bugün internte düşen yeni görüntüler, Çinli telefon üreticisi Huawei‘nin Android işletim sistemli yeni bir akıllı telefon üzerinde çalışmakta olduğunu gözler önüne serdi. Huawei’nin popüler akıllı telefon serisi Honor’un yeni üyesi olduğu belirten bu yeni telefon Huawei Mulan adıyla anılıyor ve ilk bakışta şık tasarımıyla dikkat çekiyor.

huawei-mulan

H60-L02 model koduyla internette ortaya çıkan Huawei Mulan henüz Huawei tarafından resmi olarak duyurulmuş değil ve telefonun donanımsal özellikleri hakkında da pek az şey biliniyor. Ancak şu ana kadar yer aldığı performans değerlendirmelerinden oldukça başarılı puanlar alan Mulan’ın piyasadaki en üst düzey akıllı telefonlardan birisi olması bekleniyor. 4.9 inç dokunmatik ekrana sahip olan Huawei Mulan‘ın donanımsal özellikleri arasında 1.3GHz sekiz çekirdekli Huawei Kirin işlemci ve 3 GB RAM’in yer aldığı belirtiliyor.

Kaynak:Mynet

Share