iPhone 7 kamerası ile üzecek mi?

Jeff Pu’un iddiasına göre iPhone 7, 8 megapiksellik kamera ile geliyor.

Apple‘ın milyonları peşinden sürükleyen akıllı telefonu iPhone ile ilgili Jeff Pu’nun raporuna göre sıradaki iPhone 6s ya da iPhone 7 olacak ve gelecek iPhone teknik özelliklerinin yanında kamera konusunda değişiklik yaşamayarak yine 8 megapiksellik arka kamera ile karşımıza çıkacak. Bir sonraki iPhone modelini veya modellerini görmemize yaklaşık 7 aylık bir süreç varken gelecek nesil iPhone hakkında Jeff Pu’nun raporu bir çok kişi tarafından desteklendi.
iphone-7-kamera

(Gerçek Gündem) Jeff Pu, kamera konusunda iPhone’da bir sürpriz görmeyeceğimizi iddia ederken aynı zamanda yeni nesil iPhone’larda 6 Plus’da yaşan boyut değişikliğini görmeyeceğimiz belirtiliyor. Başka bir deyişle yeni iPhone cephesinde, bizleri hem boyut hem de kamera konusunda büyük sürprizler beklemiyor.

Apple’ın lens tedarikçisinin diğer firmalar ile çalışmalarından da raporunda bahseden Jeff Pu, kamera konusunda MP’lik bir gelişme olmada yeni iPhone’lara kamera özellikleri konusunda yeni yetenekler kazandırılacağı ortaya atılan iddialar arasında.

Share