Lenovo’dan Vibe Z Geliyor!

En büyük bilgisayar firmalarından olan Çinli Lenovo kısa süre önce yeni akıllı telefonunu görücüye çıkardı. Vibe Z adlı ürün birçok özelliği ile geliyor.

Lenovo’dan Vibe Z Geliyor!

Lenovo’dan Vibe Z Geliyor!

5.5 inç ekranı ile phablet sınıfında gelen bu cihazda 2.2 GHz hızındaki Snapdragon 800 işlemci bulunuyor. 2 GB RAM ve Adreno 330 GPU ile geliyor. Bunun yanında 1080p çözünürlüğü ve 400 ppi değeri bulunan ekran IPS LCD yapıda. Ayrıca güçlü kamera özelliklerine sahip.

Sony Exmor RS sensörü tabanlı bir akmera bulunmakta. Lenovo tarafından hazırlanan özel bir arayüz ile gelecek cihazda Android işletim sistemi bulunuyor. Vibe Z’de 13 megapiksel değerinde Sony IMX135 arka kamerası bulunmakta. Güçlü bir kamera performansı bulunan bu cihazda 5 megapiksel ön kamera bulunmakta. Ayrıca cihazın özelliklerinden biri de çift SIM kartla gelmesi. Uluslarası pazarda 4G LTE + GSM versiyonu ile sunulacağı biliniyor. WCDMA + GSM modelide bulunduğu ve bu modelin 278. 5 saat bekleme modunda kalabildiği söyleniyor.

Yayınlanan bir görsel ile de Lenovo Vibe Z’nin özel kapakları da ortaya çıktı. Bu kılıf sayesinde direk saat hava durumu ve durum çubuğu gibi yerleri görebilmekteyiz. Ayrıca cihazın arka yüzü parmak izi bırakmayan bir yapıya ait. Cihazın ne zaman satışa sunulacağı tam olarak bilinmese de yakın bir süre içinde ortaya çıkması bekleniyor.
Kaynak:Mynet

Share