LG Logos 99 dolara satışa sunuldu

G4’ü tanıttıktan sonra bir süredir sessizliğini koruyan LG, US Cellular ile anlaşmalı olarak özel LG Logos adlı modelini satışa sundu.

lg-akilli-telefonlar

Orta seviyede pek fazla modelini görmediğimiz markalardan LG, üst seviye ve giriş seviyesinde en güçlü modelleri duyuran markalardan biri. Özellikle fiyat politikası ile Samsung ve HTC gibi rakiplerinden daha çok dikkat çeken marka, yeni bir giriş seviye modelini satışa sundu.

US Cellular adlı taşıyıcıya özel olarak satışa sunulan akıllı telefon, hem fiyatı hem de giriş seviye özellikleri ile alınabilir görünüyor.

US Cellular web sitesinde paylaşılanlara göre LG Logos, hiçbir anlaşma ya da taahhüt olmadan 99 Dolar karşılığında satın alınabiliyor. Bu da telefonu alınabilir kılan en önemli niteliklerden biri.

LG Logos, Türkiye’ye LG Spirit adıyla gelecek
Aslında LG’nin MWC 2015’te görücüye çıkardığı Spirit modelinin farklı adlandırılmış bir sürümü olan LG Logos, bu modelle aynı özelliklere sahip.

lg-smartphone

LG Logos’un özelliklerinde ise Corning Gorilla Glass 3 korumalı 4.7 inç 720p çözünürlükte IPS LCD ekran ve 1 Megapiksel ön kamera, telefonun ön yüzünde bizleri karşılıyor. İşlemci bölümünde 1.2 Ghz hızında Cortex A53 tabanlı 4 çekirdekli ve 64 Bit desteğine sahip Snapdragon 410 işlemcinin yer aldığı akıllı telefon, 720p ekranını Adreno 306 grafik işlemci ile destekliyor.

Depolamada 8 GB dahili depolama alanı, 1 GB RAM ve MicroSD kart ile desteklenen cihaz, 2100 mAh bataryası ile tatmin edici seviyede pil ömrü sunabilir.

Share