Moto X Avrupa’ya açılabilir!

Motorola’yı Google satın almasından sonra ortaya çıkardığı en iyi cihaz olan Moto X sadece ABD’de kalarak Avrupa ve diğer kesimlerdeki birçok kişiyi hayal kırıklığına uğratmıştı.

Moto X Avrupa’ya açılabilir!

Moto X Avrupa’ya açılabilir!

Özelleştirilebilir bir kasaya sahip olan Moto X’in üretiminin büyük bir kısmı ABD’de yapılmakta. Bunun sebebi de ABD ekonomisine katkı sağlamak.

İlk başta cihaza çok ilgi olmasına rağmen satışlara yansıtamayan Motorola’nın iddialara göre 3.5 ayda 500 bin tane Moto X sattığı söylenmekte. Son zamanda tanıttığı orta seviye cihazı olan Moto G’yi global olarak sunması beklenirken Moto X’in de Avrupa ve Ortadoğu bölgelerini açılması söylenmekte. Motorola Avrupa Pazarlama Direktörü konumundaki Marcus Frost yaptığı açıklamaya göre Moto X’i Avrupa ve diğer ülkelerde de satışa sunulabileceğini söyledi.

Başka bir açıklama gelmedi.

Ne zaman, ne kadara satılacağı gibi bilgilerin olmadığı Moto X’in özelliklerine bakacak olursak 4.7 inç 720p AMOLED ekrana sahip. Snapdragon S4 Pro işlemci tabanlı X8 yongasetine sahip olan cihazda 2 GB RAM bulunmakta. Arka kamerası 10 megapiksel çözünürlüğünde. Cihaz 300 dolar gibi bir fiyattan satılmakta.

Baktığımızda en son çıkan cihazların biraz gerisinde kalsa da güçlü bir yapıya sahip. Motorola’nın en cihazı olarak gösterebileceğimiz Moto X bakalım Avrupa ve Ortadoğu’ya açılacak mı.
Kaynak:Mynet

Share