S3 Mini Akıllı Cep Telefonu

Akıllı telefonlar hayatımızın büyük bir bölümünde vazgeçilmez birer parçamız haline geldiler. Geçtiğimiz yıllarda cep telefonlarını yalnızca arama ve mesajlaşma için ceplerimizden çıkartırken, şimdi cep telefonlarını neredeyse cebimize geri koymak dahi istemiyoruz. Teknoloji firmalarının akıllı telefon pazarına geçiş yaparak çalışmalarını bu yönde sürdürmeleri sonucunda artık telefonlar üzerinden internet erişimi dahil olmak üzere bir masaüstü bilgisayar ile yapabileceğimiz tüm işlemleri yapabiliyoruz.

samsung-galaxy-s3-mini

Durum böyle olunca Samsung gibi teknoloji devi bir markanın da akıllı telefon modelleri de kullanıcılar tarafından yoğun ilgi görüyor. İşini uzun yıllardır iyi bilen bir firma olmanın avantajını kullanan Samsung, çıkarttığı akıllı telefon modelleri ile milyonlarca kullanıcıya ulaşmayı başarıyor.

S3 Mini Özellikleri Nedir?

Samsung’un popüler modeli S3 Mini akıllı telefonu, diğer rakiplerinden donanımsal özelliği dışında bir de tasarımının zarif ve şık olmasının avantajını da kullanarak sıyrılmayı başarıyor. Akıllı telefonların tasarımlarının biraz büyük olması ve taşımasının bazı durumlarda sıkıntı yaratması gibi olayları S3 Mini kullanırken yaşamıyorsunuz.

5 megapiksel arka kamerası, 120 gr’lık hafifliği, 4 inçlik Amoled ekranı ve Android işletim sistemi gibi özellikleri olan telefonun, ayrıca internet erişimi konusunda da üstün performans sunabilme yeteneği bulunuyor. Eğer büyük telefonlardan hoşlanmıyorsanız ve yüksek performans arıyorsanız S3 Mini sizler için ideal bir model.

Yeni bir akıllı telefon almak için uzunca araştırmalar yapmanıza gerek kalmadan http://www.bizdeuygun.com/s3mini.html sitesi üzerinden harika tasarıma sahip bu telefonu satın alabilirsiniz.

Share