Ailenizin Cildi Topicrem’e Emanet

Güvenilir ve tüm dünya tarafından kabul görmüş dermokozmetik ürünlerine artık daha kolay ulaşılıyor. Bu markalardan biri olan Topicrem ürünleri kimyasallardan uzak, doğal ve güvenilir kişisel bakım ürünlerine ihtiyaç duyan tüketicilerin vazgeçemediği ürünler arasında yer alıyor.

dermo-kozmetik

Fransız bir marka olan Topicrem ürünlerinde kullandığı hammaddeleri titizlikle seçiyor. Üretimden önce uzun ön araştırmalar ve güvenlik testleri yapılıyor. Firma, tüm dünyada kabul gören güvenilir marka imajını korumak amacıyla tüm gereklilikleri yerine getiriyor ve buna maksimum özen gösteriyor.

Aile ürünü konsepti ile piyasaya çıkan Topicrem ürünleri paraben içermiyor. Özellikle nemlendirme konusunda uzmanlaşmış olan markanın geniş bir ürün portföyü var.

Az ürünle çok ihtiyacı gidermek için formüle edilmiş ürünleri bulunuyor. Bu ürünler tüm aile bireylerine hitap ediyor.

 

Bilim ve Kozmetik İşbirliği

 

Yüz için ihtiyaç duyulan krem, süt, yüz temizleme jeli, yaşlanma karşıtı ürünler markanın vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. El, ayak ve tüm vücut için geliştirilmiş farklı nemlendiriciler ve bakım ürünleri ihtiyaçları da Topicrem ürünleriyle giderilebiliyor. Güneş bakım kremleri ve saç bakım ürünlerinin yanı sıra ikisi bir arada ürün çeşitleri ekonomik seçenekler sunuyor. Akne problemli ciltler için hazırlanmış ürünler bilimin ve kozmetiğin iş birliği ile sağlık alanında çözümler üretiyor.

Minimum ürünle maksimum fayda sağlamak markanın temel ilkeleri arasında yer alıyor. Günlük yaşamda tüm aile bireylerine hitap etmesi ürünün pratik tarafını ortaya çıkarıyor.

Sağlığı, bakımı ve doğallığı bir arada sunan Topicrem ürünleri http://www.dermodermo.com.tr/Topicrem adresinden inceleyebilir ve ürünleri buradan satın alabilirsiniz.

Share