• Home »
  • Telefon »
  • CES: Ford’un araçları için akıllı telefon Web Apps getiriyor

CES: Ford’un araçları için akıllı telefon Web Apps getiriyor

LAS VEGAS – Ford Motor sürücüleri medya ve diğer akıllı telefon uygulamaları akış erişimi vererek bir Internet uygulama platformu olan araç yapıyor.

CES: Ford'un araçları için akıllı telefon Web Apps getiriyor

Consumer Electronics Show, Ford CEO’su Alan Mulally ki izin verilen yeniden tasarlanmış sürücü arayüzü de dahil olmak üzere Ford, araçların içini, en son yüksek teknoloji ile göstermek planlıyor Perşembe günü bir açılış konuşması sırasında sesli komut özelliği aracılığıyla sürücüleri erişim akıllı telefon uygulamaları Sync araç yazılım sayesinde gösterildi. Araçların son Ford arayüzü ile donatılmış MyFord Touch adı verilen, bazı modellerin bu yıl satışa sunulacağı bildirildi.

Ford küresel elektronik sistemleri mühendisliği müdürü  olan Jim Buczkowski, ilk üç mevcut uygulamaları Pandora akarsu müzik servisi, Stitcher haber ve ses servis ve heyecanı olduğunu söyledi.

MyFord Touch kullanıcı arayüzleri sekiz aynı zamanda sürücüleri telefon görüşmeleri yapmak için ses komutları kullanmanızı sağlar inç dokunmatik ekranı içerir.
(Kredi: Ford Motor)

BlackBerry ya da iPhone Bunun yerine işe yaramaz ile Sürüş sırasında, tüketiciler uygulamalar arasında gezinmek için ses komutları kullanabilirsiniz, dedi. Internet bağlantısı akıllı telefon ağı bağlantısı kullanarak, ve Bluetooth yoluyla otomobilin yazılım telefon görüşmeleri yapılır.

CES: Ford'un araçları için akıllı telefon Web Apps getiriyor

Ford senkron çalışmak akıllı telefon uygulamaları değiştirmek için parti geliştiricilerin uygulama programlama (API), üçüncü sağlayacak-arayüzler oluşturdu. Uygulamaya zaman içinde, koç tüketicilere daha etkin sürücü yolları gibi kullanılabilir, ancak Ford, hangi uygulamaların mevcut olacak onaylamayı planladığı, Buczkowski söyledi.

Lincoln modelleri 2011 model Lincoln MKX ile başlayan son Sync yazılımı standart olacak. Ford Edge crossover ve Ford Focus Sedan da son Sync yazılım olacak, Buczkowski, bu tam listesi Kuzey Amerika Uluslararası Auto Show Detroit önümüzdeki hafta açıklanacak söyledi.

Mobil sıcak noktalar
Mulally ayrıca Microsoft’un gömülü otomatik yazılım kullanan bağlantı seçenekleri Ford Sync yazılım kapalı inşa açıklaması bekleniyor.

İnsanlar hücresel ağlara bağlanmak ve mobil Wi-Fi ağ oluşturmak arabanın içinde bir USB modemi kullanabilirsiniz. Araç kendisi Wi-Fi özelliği ve bir sürücü, ne zaman, İnternet erişim bir ortak Wi-Fi hot spot veya ev ağı kullanarak park edelim, Buczkowski açıkladı olacaktır.

“Yaklaşımı biz alıyor veya (ağ) bu zaten dışarı pazarında cihazlar manivela için gelecekte de olacaktır,” dedi.

Yetenek uygulamaları çevrimiçi bağlanmak için sürücüleri vermek daha fazla potansiyel dikkat dağıtıcı oluşturur. Çünkü sürücüleri simidi ve gözleri yolda ellerine saklamanızı sağlar Ama Buczkowski sürücüler zaten otomobillerde ve ses kontrolü onların akıllı kullanarak iddia daha güvenlidir.

Ek bilgi hız göstergesi her iki tarafında iki LCD’ler kullanarak görüntülenir.

Share