Nexus 4 stoğu tükendi

Artık iyice sona yaklaşmış olan LG üretimi Nexus 4 akıllı telefon için stoklar eritiliyor.

Nexus 4 stoğu tükendi

Nexus 4 stoğu tükendi

ABD’de Google Play Store markette sunulan ve ilgi gören Nexus 4 akıllı telefon son indirimden sonra kısa sürede tükendi. Son açıklamalara göre yeniden stoğa girmeyecek. Demek oluyor ki artık sık sık görüntüleri sızan Nexus 5′in ilanı hayli yakın. Diğer ülkelerde Nexus 4 satışı sürüyor ama stok bitince eklenmesi beklenmiyor.

LG Optimus G’yi esas alan Nexus 4′ten sonra LG G2′ye esas alan Nexus 5 geliyor diyebiliriz. Gelecek ay ortasında Google’ın Nexus 5′i ve Android 4.4 KitKat’ı ilan edil sunması muhtemel. Zaten Android 4.4 KitKat ile ilgili tanıtım videosunda uzaktan da olsa Nexus 5 seçilebiliyordu. FCC kayıtlarına giren yeni cihazda 4.7 inç 720p ekrandan 5.2 inç 1080p Full HD ekrana terfi bekleniyor.

İşin ilginci iPhone vakasında olduğu gibi bir çalışanın barda unuttuğu Nexus 5 ele geçirildi ve görüntülendi. Sahibi gelmeden önce cihazı görüntüleyen barmen paylaşımıyla ortalığı hareketlendirdi. Açılış anında Android 4.4 KitKat işaretleri görülebiliyor. Cihaz kilitli olduğundan açıp kullanmak mümkün olmamış ama G2 esaslı olursa 2.26 GHz dört çekirdekli Snapdragon 800 işlemci, 2 GB RAM, 2300 mAh batarya, 802.11ac Wi-Fi içerecek.
Kaynak:Radikal

Share