Oppo N1 tanıtıldı

Oppo’nun kamerasıyla öne çıkan yeni telefonu N1, Pekin’de düzenlenen özel etkinlikle tanıtıldı.

Oppo N1 tanıtıldı

Oppo N1 tanıtıldı

Oppo N1’de 5.9 inç boyutunda 1080p ekran ve 16 mega piksel kamera bulunuyor. Çinli telefon üreticisi Oppo yeni telefonu N1 modelini Pekin’de düzenlediği özel etkinlikle tanıttı. Kamerasıyla öne çıkan Opp N1, Oppo tarafından geliştirilen Android tabanlı Color işletim sistemini kullanan ilk telefon olma özelliğini taşıyor. Telefonda 5.9 inç boyutunda Full HD çözünürlüğünde ve 373ppi ekran bulunuyor.

 

Android işletim sistemli telefonlarda olduğu gibi geri, home ve menü tuşlarının bulunduğu Oppo N1’de çift LED flaşlı 16 mega piksel çözünürlüğünde Sony CMOS sensör ve Oppo’nun özel olarak tasarladığı Owl görüntü işleme motoru bulunuyor. 180 derece hareket edebilen kamera modülü sayesinde hem ön hem de arka kamera olarak kullanabiliyor. Ayrıca telefonla birlikte, Sony QX10 ve QX100 modellerinde olduğu gibi ekstra takılabilir 2 lenste satışa sunulacak. Lensler 15x ve 10x optik yakınlaştırma sunuyor.

3610 mAh bataryanın bulunduğu Oppo N1, dual WiFi, Bluetooth 4.0 ve NFC gibi bir çok bağlantı özelliği bulunuyor. Oppo N1’deki NFC takograf özelliğine sahip olacak. Bu sayede araç sürerken aracın bütün kayıtları tutulabilecek. Şuan için sadece Çin’de satışa sunulacak olan Oppo N1 571 dolar fiyat etiketine sahip olacak.
Kaynak:Mynet

Share